Voimmeko auttaa?

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä.

Lähettämällä yhteystietoni annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn Fonectan tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla sekä siihen, että Fonecta-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat olla minuun yhteydessä.

Verkkosivuston kehittäminen

Verkkosivuston kehittäminen on haastavaa, koska sivusto ei ole koskaan valmis. Riippumatta siitä, miten hyvin sivusto toimii, siltä löytyy aina kehitettävää. Tämän lisäksi maailma muuttuu jatkuvasti, ja samalla muuttuu myös kohderyhmäsi verkkokäyttäytyminen.

Varmin tapa pysyä muutoksen mukana on kehittää sivustoa jatkuvasti tiedon pohjalta.

Web-analytiikka on avain paremmin kohderyhmiä palvelevaan ja enemmän tuottavaan verkkosivustoon. Snoobi Analyticsin avulla verkkosivustosi kehittäminen ei jää digitoimiston AD:n mutun varaan, vaan voit perustella sivustollesi tehtävät muutokset faktoilla.

Oli kyseessä sitten verkkosivuston jatkuva kehittäminen, suurempi remontti tai täysin uuden sivun pystyttäminen, Snoobi on oikea työkalu verkkosivuston kehittämisen tueksi. Snoobi Analytiikan avulla keräät kehittämisen tueksi tarvittavan kävijäseurantatiedon helposti sekä testaat sivustolle tekemiesi muutosten vaikutuksen reaaliaikaisesti.

Aloita maksuton kokeilu – tarjoamme Snoobi Analytiikan 30 päiväksi veloituksetta käyttöösi!

ALOITA 30 PÄIVÄN MAKSUTON KOKEILU

Verkkosivuston kehittäminen tiedon avulla

Jotta web-analytiikasta kertyvää tietoa ja siitä jalostettua ymmärrystä voitaisiin hyödyntää sivuston kehittämisessä, kannattaa ensin varmistaa perustukset.

Kehitys lähtee tavoitteista

Jos sivustolla ei ole konkreettisia tavoitteita, on sen kehittäminen haasteellista. Sivuston tavoitteiden tulee pohjautua yrityksen liiketoiminnan tavoitteisiin. Oikeanlaiset tavoitteet ohjaavat toimintaa oikeaan suuntaan.

Varmista, että sivustolla on kävijöitä

Jos sivustolla ei ole kävijöitä, on tavoitteiden saavuttaminen vaikeaa. Hakukonelöydettävyys on yksi tärkeä avainsana, mutta laadukasta liikennettä voi saada myös muiden lähteiden, esimerkiksi display-mainonnan, hakusanamainonnan, sosiaalisen median tai vaikkapa keskustelufoorumien, kautta.

Varmista, että sivustosi palvelee kohderyhmiä

Jos kävijä ei löydä sivustoltasi haluamaansa tietoa, jää vierailun tavoite usein täyttymättä. Varmista, että tarjoat sivustollasi laadukasta ja hyödyllistä tietoa sellaisessa muodossa, että kävijät löytävät sen. Lue lisää Snoobi Analytiikan käytöstä sisältömarkkinoinnin kehittämisessä.