Voimmeko auttaa?

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä.

Lähettämällä yhteystietoni annan suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn Fonectan tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla sekä siihen, että Fonecta-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat olla minuun yhteydessä.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi ja hakusanamainonta ovat työkaluja, joiden avulla voit saada lisää näkyvyyttä verkosivuillesi hakukoneissa. Kun käytät sivustollasi tai mainonnassasi oikeita termejä, pääset hakukoneissa kärkisijoille juuri silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa tarjoamistasi palveluista tai tuotteista.

Avainsanatutkimus osana hakukoneoptimointia

Hakukoneoptimointi on nykyisin elinehto verkossa. Yksi tapa kehittää hakukonenäkyvyyttä on avainsanatutkimus ja sen hyödyntäminen sisällön kehittämisessä.

Avainsanatutkimus tarkoittaa niiden hakusanojen löytämistä, joilla asiakkaasi etsivät tietoa hakukoneiden kautta tai keskustelevat verkossa. Avainsanatutkimuksen tavoitteena on selvittää ne hakutermit, joilla asiakkaasi hakevat jotain tiettyä tuotetta, tietoa tai palvelua.

Snoobi Analytiikka on mainio työkalu hakukonelöydettävyyden kehittämiseen  ja avainsanatutkimuksen toteuttamiseen. Kävijäseurantadataa analysoimalla voit tehdä luotettavia päätelmiä sivustosi sisällön kehittämisestä hakukoneystävällisempään suuntaan.